Laaste keer dat ek gebly het Koh Rong Samloem Ek het gegaan vir my gereelde reis na Lazy Beach - 'n Pragtige, ongerepte deel van Samloem waar die sand silwer glad is, die blou waters glinster in die son en die omringende berge bied wonderlike uitsigte (kyk na die video wat ons hieronder gemaak het vir 'n beter idee).

Ek is nog steeds verbaas oor hoe moeilik hierdie pragtige deel van Samloem is om te vind. Die eerste twee keer het ek gegaan Saracenbaai Ek was nog nie die wyser van sy bestaan ​​nie (daar is geen tekenposte van enige aard om jou te wys watter pad om deur die oerwoud te gaan nie). Ek het vertel dat die eienaar van die Lazy Beach Resort verkies dit so, want dit beteken dat net die meer avontuurlustige toeriste dit uitmaak.

Om jou 'n rowwe idee te gee, is Lazy Beach oor 'n 40-wandeling deur die oerwoud. Sodra jy die pad van Saracenbaai gevind het, is dit 'n mooi reguit reis, maar die pad is effens verborge. Om dit makliker te maak, is die nuwe oord 'Royal Retreat'het sy' Octopussy Bar 'naby die roete gebou. Jy kan 'n kuier daar rondkyk vir 'n pad in die oerwoud of vra 'n kelner by die kroeg.

Octopussy Bar
Jungle Trail

Lazy Beach Entrance

Alhoewel dalk eers 'n bietjie skrikwekkend is, is die oerwoudstap eintlik nie sleg nie. Ek is nie 'n besondere waaier van creepy crawlies nie, maar tot dusver is die enigste ding wat ek op my reise na Lazy Beach gesien het, 'n leguaan en 'n paar klein ape (wees versigtig om nie te naby aan hulle te kom nie - hulle is wild! ). Die pad is ook redelik wyd, so jy is nie naby die kante waar ek my altyd van 'n verborge slang bekommer nie.

Die oerwoud self is regtig fantasties. Ek het grootgeword in Engeland, alhoewel ek al 'n paar jaar hier woon, is die oerwoud nog steeds baie eksoties vir my. Die verskeidenheid kleure, wonderlike verskillende soorte plantegroei en bome, en die algemene onbekende, is nogal betoverend.

Lazy Beach Ek sou sê is beslis die moeite werd om die reis. Dit is 'n unieke deel van Samloem wat ek persoonlik wil sien of ek op die eiland bly, al is dit net vir 'n paar uur. Die oord daar skep 'n baie ontspanne atmosfeer, veral in die kroeg waar jy in 'n gemaklike stoel kan terugkom, 'n lekker koue drankie kry en die uitsig op niks anders as die klank van krieket kan aanskou nie. Kry avontuurlustig

Lui-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

View-uit-Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Lui-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Sunset on Lazy Beach, Koh Rong Samloem

Die kroeg by Lazy Beach

As jy wil weet oor Snorkeling op Lazy Beach, lees: Lazy Beach Snorkel. Vir hul webwerf, besoek: Lazy Beach Website.

Kommentaar